Datavernietiging bij apparaten voor je bedrijf in Boxmeer
Zoek jij een partij om privacygevoelige gegevens of bedrijfsdata te vernietigen van oude apparatuur van je organisatie in Boxmeer? Recycling Best zorgt ervoor dat afgeschreven elektronica gecertificeerd en veilig wordt vernietigd, inclusief vernietigingscertificaat.
- 100% datavernietiging inclusief certificaat
- Vernietiging van data op allerlei apparaten
- Datavernietiging volgens de AVG
Datavernietiging voor jouw bedrijf in Boxmeer
Heb je als onderneming in Boxmeer privacygevoelige gegevens of bedrijfsgegevens op de harde schijven staan? Dan ben jij als ‘eigenaar’ van deze data verantwoordelijk voor de juiste vernietiging ervan na het aflopen van de bewaartermijn. Recycling Best helpt je om aan deze verantwoording van datavernietiging volgens de privacywetgeving te voldoen. Dataveiligheid en – vernietiging staan op één; Recycling Best zorgt ervoor dat oude apparatuur gecertificeerd en veilig wordt vernietigd, met vernietigingscertificaat. Denk aan het vernietigen van computers, laptops, harde schijven en tapes. Wij halen oude pc’s, laptops en alle overige afgeschreven hardware op bij organisaties en instellingen in heel Nederland.
Er zijn diverse manieren voor datavernietiging. Het fysiek beschadigen van de harde schijf of datadrager is er daar een van. Onder andere harde schijven worden dan in kleine stukjes vermalen, vaak via shredders. Herstel is daarbij onmogelijk. Een andere manier is het vernietigen van data met zogenaamde overschrijfsoftware; de data wordt dan meerdere keren overschreven met enen en nullen. Dit is de meest veilige en meest toegepaste manier om onder andere harde schijven te wissen zonder dat deze verloren gaan voor hergebruik. Met definitieve datavernietiging als gevolg, met een registratie en vernietigingscertificaat voor jouw bedrijf in Boxmeer
Hoe werkt het vernietigen van de data?
Neem contact op en licht ons in over het aantal af te voeren elektronica voor datavernietiging, zoals harde schijven. Je kunt ook meteen alle overige op te ruimen oude ICT-apparatuur opgeven. Na toestemming op onze suggestie halen we alles op bij jouw onderneming in (STAD/PLAATS). De elektronica wordt netjes opgeruimd en na verlading krijg je een begeleidend document als bewijs voor de afvoer. Vervolgens krijg je binnen een paar dagen een gedetailleerde registratie van de datadragers en het vernietigingscertificaat per mail.
WEEELABEX gecertificeerd
Recycling Best is WEEELABEX gecertificeerd voor het inzamelen en hergebruiken van afgeschreven ICT-apparatuur en elektronica volgens de NEN-EN50614 norm. Zo staan we garant voor een milieuvriendelijke en veilige wijze van recyclen en besparen we op waardevolle grondstoffen.
Dit is waarom klanten voor ons kiezen
Vertrouwen en een goede service vinden wij belangrijk. Dit doen wij door afspraken na te komen en werkzaamheden professioneel uit te voeren.
Gratis ophalen
Ophalen is gratis voor bedrijven vanaf 200 kg oude computers, laptops of servers
Wij doen het werk
Ons professionele team verzorgt het inladen en opruimen op jouw locatie.
Razendsnel ophalen
Ophalen bij bedrijven doen we op afspraak en meestal binnen 7 werkdagen
Gecertificeerd
WEEELABEX gecertificeerd voor de inzameling van ICT-afval en elektronica recycling
Datavernietiging
100% datavernietiging met certificaat voor alle privacygevoelige informatie
Datavernietiging & recycling gaat om vertrouwen
Klanten geven ons een 9.3 op basis van 152 beoordelingen. Jouw vertrouwen in onze dienstverlening vinden wij heel belangrijk. Het gaat niet over de hoeveelheid data, maar om de integriteit van de data. Wij zorgen ervoor dat jouw datadragers of producten discreet, veilig en 100% gecertificeerd worden.
Locatie
Europaplein 1 (Gebouw 32), 5684 ZC Best
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 16.00 (m.u.v. feestdagen)
Veel gestelde vragen
Kan ik als particulier ook inleveren?
Ja dat kan. Zowel bedrijven als particulieren kunnen tijdens de openingstijden inleveren op onze locatie in Best, bij Eindhoven.
Krijg ik een vergoeding voor de ingeleverde apparatuur?
Jazeker, zonder datavernietiging ontvang je de actuele prijs per kg zoals in onze prijslijst bij inleveren. De meeste hebben een opbrengst, sommige zijn gratis. Let op! Voor beeldschermen, monitoren of Tv’s brengen we kosten in rekening.
Krijg ik ook een vergoeding bij Datavernietiging?
Nee, voor de apparatuur waarvoor je een vernietigingscertificaat wenst, ontvang je geen vergoeding en gelden de bovenstaande tarieven.
Wat kan ik allemaal inleveren?
De ICT-apparatuur, onderdelen en printplaten die in de prijslijst vermeld staan kan je inleveren.
Wat kan ik niet inleveren?
De volgende apparatuur of onderdelen accepteren we NIET:
- Groot witgoed zoals koelkast, vriezers en wasmachines
- Koelapparatuur zoals airco’s en waterkoelers of onderdelen hiervan
- Alle soorten batterijen en Lithium-Ion batterijen
- Toners- en Inktcartridges
- Lampen en TL-buizen
- Metalen zoals ijzer, koper, messing en aluminium
Hoe betalen jullie uit of hoe kan ik betalen?
Uitbetaling van opbrengsten gebeurt contant of via directe bankoverschrijving. Betalingen voor o.a. datavernietiging kan je contant betalen of pinnen.
Moet ik alles gesorteerd aanleveren?
Nee dat hoeft niet, mits het binnen ca. 15 minuten gesorteerd kan worden. Mocht het te veel werk zijn bespreken we een gemiddelde opbrengst.